Свет

НАПАД У АМЕРИЦИ! Мушкарац упао у тржни центар па запуцао, има мртвих (ВИДЕО)

Полиција трага за починиоцем

Велики тржни центар на Лонг Ајленду био је поприште крвопролића када је наоружани човек пуцао у троје људи, од којих је један убијен, унутар канцеларије менаџера – пре него што је ускочио у аутобус и побегао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убица – којег су полицајци идентификовали као Габријела деВит Вилсона, 31-годишњег радника у прехрамбеној продавници – користио је пиштољ за свој крвави пир и још увек је на слободи, рекла је полиција.

Полицајци су позвали становнике да остану у затвореном простору док се наставља потрага за Вилсоном, који је последњи пут виђен у црној тренирци.

– Полиција претражује подручје, а оближње школе су обавештене да закључају и осигурају своје зграде – рекла је полицијска управа округа Насау у твиту нешто после поднева.

Злочин се догодио са око 100 људи у објекту – што је изазвало вриске и панику, саопштиле су власти.

Жртва која је убијена је 49-годишња службеница тржног центра, саопштила је полиција. Двоје рањених људи превежени су у болницу при свести, саопштиле су власти.

Осумњичени нападач задњи пут је виђен како трчи према Хемпстиду и верује се да је ушао у аутобус, известила је локална кућа Ен-Би-Си.

Полиција је апеловала на грађане који живе у близини да остану у својим кућама док се нападач не приведе правди.

Извор: srbijadanas.com