Србија

Праве хаос! ВЕЉИНИ ХУЛИГАНИ УПАЛИ НА СТАДИОН ПАРТИЗАНА! Беливукови кримоси вршљају по Хумској, провалили у „бункер“!

Људи блиски Вељку Беливуку провалили су у „бункер“ на стадиону Партизана, који је Веља приватизовао и у којем је током полицијске акције пронажена дрога и оружје

Улазак у некадашњи ресторан, који је Вељко Беливук претворио у бункер у коме су нађени дрога и оружје представља кривично дело.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Непознате особе скинуле су пре неколико дана печат са врата некадашњег ресторана ФК Партизан у Хумској и насилно ушле у објекат иако га је полиција након акције хапшења организоване криминалне групе Вељка Беливука блокирала.

Полицијска екипа заједно са форензичарима прексиноћ је поново ставила печат на врата овог ресторана на стадиону црно-белих. Ко је насилно улазио у објекат, за сада није познато, пише Политика.

Саговорник овог листа упућен у случај каже да је очигледно да хулигани Веље Невоље и даље вршљају на стадиону, улазе где хоће па и у просторије које су затворене након претреса у оквиру истраге.

Он наводи да је скидање печата и улазак у те просторије кривично дело и пита како је могуће да нико није видео да су отпечатирана врата ресторана, а до њих је и главни улаз у ово спортско друштво. Додаје и да је све покривено видео-надзором.

Како се сумња, Беливуку и припадницима његове групе клуб и стадион само су били параван и база где су осмишљавали најтежа кривична дела.

Полиција је након хапшења Беливука открила тајни штек на стадиону Партизана. У просторијама које су настале преграђивањем некадашњег ресторана откривени су дрога и оружје. Посебно је занимљиво да је ту нађен и снајпер.

Беливуку, Марку Миљковићу и осталим члановима њихове групе прекјуче је одлуком судије за претходни поступак Посебног одељења Вишег суда у Београду притвор продужен за још месец дана. Одлука је, како је саопштио београдски Виши суд, донета због опасности од бекства, могућности да би боравком на слободи могли да униште, сакрију и измене доказе или трагове кривичног дела, као и због околности које указују да ће у кратком временском периоду поново починити кривична дела.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс