Свет

Велика трагедија! УСПАВАЛА ЋЕРКИЦЕ, А ПОТОМ ИХ БРУТАЛНО УБИЛА: Полицајци затекли стравичан призор!

Тексашанка Медисон Мек Доналд (30) убила је две ћерке, Лилијан Ме (1) и Арчер (6), након што их је успавала и пољубила за лаку ноћ.

Медисон је, из само њој знаних разлога задавила девојчице, а потом је хладнокрвно отишла у полицијску станицу и одатле је позвала полицију на 911!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицајци су ушли у откључану кућу и затекли беживотна тела девојчица, док је Медисон за то време седела у холу станице. Тек када је чула да су се полицајци јавили с лица места, устала је, пришла полицајки код пулта и потпуно равнодушно рекла да је она убица.

“Нисмо били сигурни да је то њихова мајка, па смо морали да узмемо отиске и проверимо све чињенице. Медисон Мек Доналд је за то време мирно седела прекрштених ногу на столици у станици као да се ништа није догодило“, рекао је Роберт Ривс из станице у округу Ирвинг у Тексасу.

Медисон се за сада брани ћутањем и није тражила адвоката. Према незваничним информацијама, жена се наводно у последње време лечила од депресије.

“Ово дуго нисмо видели. Полицајци су у тој кући плакали због призора. Све је некако било идилично. Дечја соба, пуно играчака, кажу да би странцу да уђе у ту кућу било незамисливо да је у њој почињено убиство. Двоструко убиство. Најтеже им је било када су преносили тела девојчице”, речено је из станице у Ирвингу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Објектив