Србија

Хитно се огласио! ПАЛМА ТРАЖИ ПУНУ ИСТИНУ: Јурићу, реци ко је политичар педофил!

Фото-: јутјуб

Позивам Игора Јурића да изађе и да каже ко је тај политичар педофил. Ја знам да нисам ја, али он треба то да каже јавности – поручио је јуче лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма

Градоначелник Јагодине каже да је јавност због лажних оптужби потпредседнице ССП Маринике Тепић збуњена и да њега „ни кривог ни дужног“ доводе у везу с Јурићевим речима, будући да је оснивач Фондације „Тијана Јурић“ још у марту 2020. говорио о политичком моћнику који, како је рекао, сексуално злоставља малолетну децу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја Јурића разумем, он је велика жртва, њему су убили дете, разумем његову бол и патњу… Али ја га молим да саопшти име тог политичара педофила, да се јавност у Србији више не доводи у заблуду, јер све то недоречено сада злоупотребљавају ови Ђиласови лажови – казао је Марковић.

Пре више од годину дана, оснивач Фондације „Тијана Јурић“ рекао је да има сазнања о педофилији у политичким круговима, односно изрекао је озбиљне оптужбе на рачун неименованог политичара педофила и до дан-данас његово име није саопштио јавности. Прво је рекао да нема доказе, а затим да није добио одобрење од породице малолетне особе, наводне жртве тог политичара. У јуну 2020. дао је исказ у Тужилаштву о том случају, међутим истрага није покренута.

Јурићеве тврдње о политичару педофилу поново су добиле на актуелности када је Мариника Тепић оптужила Драгана Марковића Палму за подвођење малолетница и жена у Јагодини. Јурић је поновио да не може да открије идентитет тог функционера, а упитан конкретно да ли је то Палма, дао је неодређен одговор.

– Не могу о томе да говорим, рећи ћу када дође време. Годину дана трпим ненормалне притиске и јавност мора да ме разуме – рекао је Јурић у „Утиску недеље“ а на питање водитељке Оље Бећковић да ли она добро тумачи да то јесте Палма, Јурић је одговорио: „Не можете тако да кажете“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс