Регион

НАКОН ОБЈАВЕ ЈЕЗИВОГ СНИМКА: Претученој девојчици позлило, родитељи је одвели у Хитну! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Твитер

Породица је о томе обавестила пријатеље на друштвеној мрежи Фејсбук.

Након појаве снимка стравичног вршњачког насиља које се пре неки дан догодил у дворишту Основне школе у Јајцу, отац претучене девојчице одвео је ћерку малопре у Хитну јер јој је нагло позлило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Породица је о томе обавестила пријатеље на друштвеној мрежи Фејсбук.

Претили да ће јој разбити слезину

– Ћерку јако је боли глава, а у супруга је у тешком стању. Не могу свима одговорити овако ћу написати. Хвала вам пријатељи што зовете и питате надам се да разумијете да не могу свима одговорити па ваљда ће бити правде и за први случај и други овај пут нема стајања ни опроста. Хвала свима на разумевању- огласио се отац нападнуте девојчице.

Преко исте пријатељице, родитељи су обавестили, да се догађај десио пре неколико дана. Девојчица је родитељима казала да је постила и да се није могла одбранити.

– Није нам одмах смела да каже шта се дешавало јер су јој запретили ако каже пре снимка да ће јој разбити слезину- навели су родитељи.

Родитељима су познате девојчице које су њиховој ћерки држале ноге као и трећа која ју је тукла. Брат девојчице која је ударала њихову кћерку, наговарао је сестру да јаче удара, а другу ђевојчицу да је пљује, док је трећа све снимала удаљена од њих 20 метара.

Нико јој није помогао

– Мојој ђевојчици нико није помогао. Исто се десило и мом сину прије годину када је брат од девојчица која је тукла моју ћерку звао „Жутог“ који га је претукао и повредио му слезину- написала је мајка.

Додала је да од тада иста деца константно провоцирају њену ћерку која је кући данима долазила уплакана.

– Дете је долазило кући пешке, није смело аутобусом. Разредној сам се обраћала и полицији, а сад су ми напали дете, написали су на сајту своје пријатељице.

Исте девојчице, навели су, пију алкохол и нуде њиховој ћерки цигарете и у сок јој сипају алкохол. Мајка наводи да је кћерки бранила да се дружи с њима, а сада су те девојчице њој сместиле да она то ради.

Извор: Еспресо/Аваз.ба

Ознаке