Србија

Изненадила све! ТАМАРА ОБЕЛОДАНИЛА ШОКАНТАН РАЗЛОГ ОДЛАСКА СА РТС-А: Ово ни у сну нисте могли да ЗАМИСЛИТЕ, ЕВО ШТА СЕ ТАМО ДЕШАВАЛО!

Тамара Грујић, водитељка телевизијске емисије хуманитарног карактера објашњава како се носи са изазовима родитељства, да ли ће ћеркин полазак у школу утицати на њу да промени професију и напокон се стационира у Београду, прича како је поделила професионална и приватна задужења са супругом и колико јој значи што су различитих карактера

Емитовање једанаесте сезоне пројекта “С Тамаром у акцији”, који је некада носио и назив “Радна акција”, ауторка, продуценткиња и водитељка Тамара Грујић (44) отпочеће на ТВ Прва. Емисије које ће публика моћи да погледа од јесени снимила је у енклавама на Косову и Метохији, одакле носи снажне утиске. Добитница признања “Капетан Миша Анастасијевић” за доброчинство, хуманост и друштвену одговорност живот у коферима, на који ју је професионално опредељење навело, тврди да не би мењала ни за шта на свету, а сатисфакцију за то што је ретко окружена пријатељима из Београда проналази у осмесима породица којима помаже. Добра страна медаље је и та што на терену није сама. Супруг, продуцент Вук Ђоковић, с којим дели задужења и одговорност по питању емсије, и ћерка Ленка стално су уз њу. Из породице црпи додатну снагу да настави у истом смеру, још јаче и боље, бар још пар година док јој наследница не крене у школу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због чега сте прекинули петогодишњу сарадњу са Јавним сервисом?

– Због строгог Закона о оглашавању у електронским медијима, који се тамо примењивао без уступка, што нас је у много чему ограничавало. У том погледу услови на ТВ Прва су, како за нас тако и за спонзоре, много бољи. Било је током година много пунуда, али смо одлучили да се вратимо тамо одакле је све почело 2011. године. Од јесени креће 14 нових епизода, што је укупно 140 од почетка емитовања. Десет година рада је иза нас и невероватно је да нас обе телевизије репризирају с успехом- рекла је Тамара за Story.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс