loading...
Србија

Стигло језиво упозорење! ОПАСНОСТ ЗА СРБЕ: Срђа Трифковић упозорио на застрашујући сценарио за целу нацију! Ево шта се спрема у Црној Гори!

Због несналажљивости и немоћи нове власти, ДПС се нада повратку на власт у Црној Гори, упозорава историчар и публициста проф. др Срђа Трифковић

– Мислим да се ДПС држи као интересна заједница криминогених елемената и дукљанско-монтенегринског фанатизма, личних интереса и тако даље – рекао је Срђа Трифковић.

Професор је споменуо и лобисте, у првом реду Данијела Сервера и Јаноша Бугајског који у Вашингтону ту тезу гурају одавно, да је захваљујући њима кампања за ревизију избора од 30. августа већ била почела.
Додао је и да Трампова администрација није сматрала проблематичним промену власти у Црној Гори уколико чланство у НАТО остане неприкосновено, као и признање тзв. Косова, ак да Бајденова екипа жели претходну власт, јер њих комплетно контролишу и имају у шаци и кроз њих могу да се врате агенди комплетног уништења СПЦ у Црној Гори.

– Ми немамо посла са трезвеним људима који доносе одлуке на основу чињеница и елемената праведности и пристојности, већ са људима који су опседнути апсолутном америчком доминацијом – рекао је Срђа Трифковић.

Срђа Трифковић је говорио и о притисцима на земље које нису признале лажну државу Косово, највише на Грчку, што представља једну у низу изузетних анализа глобалне политике. О власти у Приштини и њиховом односу са САД је рекао:

– Не треба ништа неприхватљиво прихватати, а истовремено треба не бити дрчан с тим. Куповати време, третирати сваку понуду као вредну разматрања, али бити свестан да сви рокови који долазе са Запада су непостојећи. Јер ако се договоре Палмер и Лајчак да кажу ’30. октобар да им дамо као рок’, то не вреди ни пет пара. Ако траје палестинско – израелски сукоб од 1947, ако траје подела Кипра од 1974- то нису замрзнути, већ трајни конфликти. Не волим причу да не смемо да остављамо деци замрзнуте конфликте. Јер ничија није горела до зоре – објашњава професор.

Историчар је објаснио и какав однос ЕУ има према Србији.

– ЕУ је одвојила за помоћ Хрватској да се опорави од последица короне 20 милијарди евра, а Србији 200 милиона. Дакле: пер капита за ЕУ један Хрват вреди као 200 Срба. То је дупло више од односа сто Срба за једног Немца из 1941. године – објаснио је Срђа Трифковић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/ИН4С