Србија

Долијао! УХАПШЕН СИН ЗОРАНА ШИЈАНА! Осумњичен за сачекушу у Сурчину, са двојицом саучесника ПУЦАО У НОГЕ БОРИСУ Ј.

Вукашин Шијан (22), син убијеног Зорана Шијана из Сурчина, ухапшен је због сумње да је са још двојицом младића напао Бориса Ј. (34) испред његове куће у Сурчину.

Како сазнајемо, Борис Ј. је рањен у ноге, а осим Шијану лисице су стављене и М. М. (41) и М. К. (21). Како сазнајемо, сумња се да су ухапшени у понедељак ујутру „мерцедесом“ дошли до куће оштећеног, а када се он појавио, М. М. му је, како се сумња, пуцао у ноге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тројица нападача су потом побегла, али су брзом акцијом полиције ухапшени.

Њима је одређено задржавање до 48 сати, а терете се за кривично дело наношење тешке телесне повреде, док се М. М. терети и за илегално ношење оружја.

Борис Ј. тешко повређен изгубио много крви

Тешко повређени Борис је колима Хитне помоћи превезен у Ургентни центар, где су му констатоване прострелне ране на ногама.

– Према првим резултатима из истраге, Борис је рањен испред свог дворишта, а нападачи су га највероватније чекали у близини у џипу. Чим су га видели, истрчали су из возила и запуцали у њега. Борис је изгубио много крви и у тешком стању је збринут у болници – каже наш саговорник из истраге.

Према његовим речима, овај напад је вероватно био само опомена Борису због неких нерашчишћених криминалних рачуна.

Љубиша Буха Чуме у комшилуку

У непосредној близини места напада је и вила контроверзног Сурчинца и првог сведока сарадника Љубише Бухе Чумета, али он није био у близини кад се десила пуцњава и нема везе с овим нападом.

Вукашин хапшен пре две године због пуцњаве на Новом Београду

Син Зорана ШИјана већ је хапшен пре две године због пуцњаве на Новом Београду у којој је рањен Стефан Р. (30). Поред њега, тада су ухапшени и Стефан Сувајац (21) и Нико Кантара (22).

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер/курир