Србија

ХИТНО СЕ ОГЛАСИО МИНИСТАР МАЛИ! Стиже још новца! 100 ЕВРА ПЕНЗИОНЕРИМА, 50 СВИМ ПУНОЛЕТНИМ ГРАЂАНИМА! Ево о чему је реч!

Мали је навео да држава брине о својим грађанима и захваљујући одговорној економској политици постиже најбоље резултате у Европи.

Министар финансија Синиша Мали објавио је да како ће изгледати нови пакет помоћи који ће држава доделити грађанима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мали је навео да држава брине о својим грађанима и захваљујући одговорној економској политици постиже најбоље резултате у Европи.
„Пунолетни држављани Републике Србије ће добити додатних 20 евра у децембру. То значи да ће пензионери до краја године од државе добити укупно још 100 евра, а остали пунолетни грађани по 50 евра. Наиме, пензионери ће у септембру добити по 50 евра, затим у новембру по 30 евра, а затим и 20 евра у децембру месецу. Остали пунолетни грађани ће у новембру добити 30 евра за које су се пријављивали у мају месецу, а потом и 20 евра у децембру. Захваљујући одговорној економској политици и постигнутим резултатима у претходном периоду, када је Србија остварила један од најбољих резултата у Европи када је реч о стопи привредног раста, имамо довољно средстава за ову нову врсту подршке грађанима. Јавне финансије Републике Србије су потпуно стабилне, имамо довољно новца и спремни смо да помогнемо и подржимо грађане Србије. Грађани Србије знају да је њихова држава ту за њих и да брине о њима.“, написао је Мали.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс