Свет

Велика трагедија! МЛАДОЖЕЊА УМРО ПРЕД ОЛТАРОМ ДОК ЈЕ МЛАДА ИШЛА КА ЊЕМУ! Сви у шоку, иза себе је оставио 11 деце!

Пол Вин (57) из Шкотске није дочекао да каже судбоносно да својој дугогодишној партнерки Алисон, већ је преминуо наочиглед свих званица и своје 11 деце.

Британац Пол Вин (57) из Северног Ајршира у Шкотској умро је пред олтаром док је његова дугогодишња партнерка и мајка његових петоро деце, Алисон (38), ходала ка њему и свештенику како би коначно једно другом после 21 године заједничког живота рекли судбоносно да.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећни човек, међутим, није дочекао тај срећан тренутак, већ се мртав срушио пред званицама, али и пред својом децом, која су са запрепашћењем покушавала да схвате шта се догодило. Церемонији су, иначе, присуствовала и деца из његовог првог брака, њих шесторо.

– Био је предиван отац – рекла је од бола скрхана Алисон.

Њеном партнеру су лекари само осам дана пре венчања констатовали рак панкреаса и то након што се на преглед јавио после дуготрајних болова у стомаку, наглог губитка тежине и тек када је приметио да му из пупка цури крв.

Непосредно након прегледа, свима је било јасно да Пол неће дуго издржати, али он и Алисон су ипак одлучили да ризикују и да се једно другом обећају на вечну верност, желећи да проведу један срећан дан са својом комплетном породицом.

– Лекари су му давали шест недеља, највише два месеца живота – пренео је Мирор, наводећи да је пар зато све организовао у рекордном року, али да Пол ипак није успео да надвлада тешку болест.

– Рак је прешао на јетру и на плућа и једноставно је стање било претешко – навео је познати лист позивајући се на информације из породице.

– Да сам знала да у ствари немамо ни ових 10 дана, организовала бих све почетком недеље. Он заправо није добио никакву терапију. Није било сврхе. Знали смо да најгоре долази – испричала је Алисон кроз сузе.

Најтеже јој је, како каже, пала чињеница да је мало закаснила да изађе пред олтар јер је њена пријатељица одуговлачила с доношењем цвећа. Чврсто је уверена да би свом партнеру успела да каже „да“ да је само неколико минута раније кренула ка њему.

– Гледала сам у њега док сам ишла ка олтару и све је изгледало нормално. Можда ми се учинило да је био у пози као да му је непријатно. Касније су ми рекли да су га буквално донели уз степенице јер није имао снаге сам да се попне. Чак се у једном тренутку и гушио и покушавао да дође до даха. Давао је све од себе, желео да испунимо овај наш заједнички сан – испричала је очајна жена и додала како је Полу мајка преминула 2020.

– Сада је барем поново са њом – рекла је она кроз сузе.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс