Свет

Велика трагедија! МЛАДОЖЕЊА УМРО ПРЕД ОЛТАРОМ ДОК ЈЕ МЛАДА ИШЛА КА ЊЕМУ! Сви у шоку, иза себе је оставио 11 деце!

Пол Вин (57) из Шкотске није дочекао да каже судбоносно да својој дугогодишној партнерки Алисон, већ је преминуо наочиглед свих званица и своје 11 деце.

Британац Пол Вин (57) из Северног Ајршира у Шкотској умро је пред олтаром док је његова дугогодишња партнерка и мајка његових петоро деце, Алисон (38), ходала ка њему и свештенику како би коначно једно другом после 21 године заједничког живота рекли судбоносно да.

Несрећни човек, међутим, није дочекао тај срећан тренутак, већ се мртав срушио пред званицама, али и пред својом децом, која су са запрепашћењем покушавала да схвате шта се догодило. Церемонији су, иначе, присуствовала и деца из његовог првог брака, њих шесторо.

– Био је предиван отац – рекла је од бола скрхана Алисон.

Њеном партнеру су лекари само осам дана пре венчања констатовали рак панкреаса и то након што се на преглед јавио после дуготрајних болова у стомаку, наглог губитка тежине и тек када је приметио да му из пупка цури крв.

Непосредно након прегледа, свима је било јасно да Пол неће дуго издржати, али он и Алисон су ипак одлучили да ризикују и да се једно другом обећају на вечну верност, желећи да проведу један срећан дан са својом комплетном породицом.

– Лекари су му давали шест недеља, највише два месеца живота – пренео је Мирор, наводећи да је пар зато све организовао у рекордном року, али да Пол ипак није успео да надвлада тешку болест.

– Рак је прешао на јетру и на плућа и једноставно је стање било претешко – навео је познати лист позивајући се на информације из породице.

– Да сам знала да у ствари немамо ни ових 10 дана, организовала бих све почетком недеље. Он заправо није добио никакву терапију. Није било сврхе. Знали смо да најгоре долази – испричала је Алисон кроз сузе.

Најтеже јој је, како каже, пала чињеница да је мало закаснила да изађе пред олтар јер је њена пријатељица одуговлачила с доношењем цвећа. Чврсто је уверена да би свом партнеру успела да каже “да” да је само неколико минута раније кренула ка њему.

– Гледала сам у њега док сам ишла ка олтару и све је изгледало нормално. Можда ми се учинило да је био у пози као да му је непријатно. Касније су ми рекли да су га буквално донели уз степенице јер није имао снаге сам да се попне. Чак се у једном тренутку и гушио и покушавао да дође до даха. Давао је све од себе, желео да испунимо овај наш заједнички сан – испричала је очајна жена и додала како је Полу мајка преминула 2020.

– Сада је барем поново са њом – рекла је она кроз сузе.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс