Србија

ЦЕЛА СРБИЈА ПЛАЧЕ ОД СМЕХА: Погледајте покретну канцеларију Горана Весића (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Београђанима духовитости никад не мањка, а то показује и снимак који кружи друштвеним мрежама, а на којем је покретна канцеларија заменика градоначелника Горана Весића представљена на један сасвим другачији начин.

Наиме, назив „покретна канцеларија Горана Весића“ освануо је на мобилном јавном тоалету, који је затим постављен у приколицу камиона и тако се „провозао“ централним градским улицама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Снимак је убрзо освануо на друштвеним мрежама.

Заменик градоначелника Горан Весић недавно је кренуо у обилазак приградских насеља у комбију на којем пише „Покретна канцеларија Горана Весића“, што је оцењено као наставак његове самопромоције и личне кампање у трци за новог градоначелника. Овим поводом реаговала је и Транспарентност Србија која је навела да је упутила граду и Агенцији за спречавање корупције више захтева за достављање информација у вези са Весићевом „покретном канцеларијом“. То је урађено јер је Весић објавио да у оквиру акције „Београд побеђује“ обилази грађане комби возилом (кампером) који је лично добио на коришћење од свог пријатеља, навела је та организација.

Како су додали, на возилу је истакнута ознака „покретна канцеларија Горана Весића”, а не на пример, „покретна канцеларија заменика градоначелника“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

„Из тога такође произлази да је реч о поклону који има за сврху (и) личну промоцију јавног функционера, а не (само) промоцију неке акције коју (наводно) спроводи Град Београд“, додала је Трансапрентност.

Извор: Нова