Свет

ЦЕЛА ЗЕМЉА У НЕВЕРИЦИ! Средњошколац после свађе у кући убио МАЈКУ: Сви у школи плакали су кад су чули за прави разлог трагедије

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Ученик завршне године средње школе у Тенесију лишио је мајку живота након што му је забранила да користи телефон у кући.

Шон Вилис из Роки Топа у Тенесију сачекао је да мајка заспи, а онда је узео пиштољ из њене комоде и однео га је у своју собу са мецима. Тамо га је напунио да она којим случајем не би чула шта ради.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Потом је дошао у њену собу и ликвидирао је мајку хицима у главу.

Када је полиција на позив из комшилука дошла на лице места, Вилис се није опирао нити је бежао. У станици није био превише причљив, али се сазнало шта се догодило.

Мајка му је била доста строга у последње време, пошто је сматрала да је попустио у школи јер превише користи мобилни телефон. Зато му га је запленила и сакрила у кући да би се он фокусирао на школске обавезе.

Сазнавши шта се догодило, његови другови и другарице из одељења нису могли да сакрију сузе, јер су знали да је Вилис у притвору и да га вероватно јако дуго неће видети. Такође су знали и да је зависник од телефона, али нису веровали да је могао да оде са осветом тако далеко.

Ни запослени у школи, укључујући Вилисовог разредног старешину нису знали како да се поставе овим поводом, па су избегли давање изјава новинарима.

У полицију је у међувремену дошао и Шонов отац који је давао изјаву где је он био и шта се, према његовом мишљењу догодило у кући.

Кауција за Шона Вилиса који је немилосрдно убио мајку износи чак милион долара.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Newyorkpost