Спорт

Није добро! ЦРНЕ СЛУТЊЕ! Новак се сломио, не знам да ли ће се опоравити! Оваквог га нисмо видели!

Тод Вудбриџ, легендарни дубл играч, данас спортски новинар у Аустралији, изнео је црне слутње о Новаку Ђоковићу

Новак Ђоковић поражен је у финалу Ју Ес опена од Данила Медведева и прокоцкао шансу да се домогне рекордног 21. слема и Календраског гренд слема, који ниједан играч није освојио од 1969. године и Рода Лејвера.

Новаку је публика у Њујорку коначно пружила подршку и распакала првог тенисера света у финишу меча.

Србин је чак запалакао и током свечане церемоније доделе пехара. Причао је Вудбриџ и о моментима када Ђоковић на стадиону „Артур Еш“ није могао да сакрије сузе.

Сматра да би то могло потпуно да сломи Србина и да остави дугорочне последице.

– Видели смо заиста људску страну Новака када је заплакао и пре него што је меч био готов. Видели смо унутрашњост Новака на начин на који нисмо могли раније. Знамо за интензивну, дисциплиновану и ултра снажну фасаду Новака, али видели смо га како се сломио. Кад год то видите код спортисте не знате да ли ће се опоравити – закључио је Аустралијанац.

Новак се после Ју Ес опена вратио у Београд, одмах је отишао на тренинг, па ћемо га вероватно опет видети на терену до краја године, мада нас је забринуо после пораза у Њујорку.

– Право да вам кажем, немам никакав план, апсолутно ништа. Не знам да ли ћу играти било шта, било где. Тренутно сам само овде, у мислима, у Њујорку – рекао је Новак о наставку сезоне.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс