Регион Свет

Ово ће разбеснети Србе! БАЈДЕН ПОСЛАЛО ПОРУКУ ДОДИКУ, он ће одговорити на конференцији за новинаре! Ево шта му је поручио!

Амбасада САД у Сарајеву саопштила је данас да је специјални изасланик америчког председника Џозефа Бајдена за Западни Балкан Габријел Ескобар, разговарао са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком

Како је саопштено на Твитеру, Ескобар је том приликом пренео став САД да су претње отцепљењем антидејтонске и да грађанима Републике Српске не нуде ништа осим изолације и економског очаја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ескобар је, наводи се, пренео Додику снажну преданост САД суверенитету и територијалном интегритету БиХ као једне земље у којој су и ентитети Република Српска и Федерација БиХ и Брчко дистрикт просперитетнији и сигурнији када се лидери боре против корупције, јачају интегритет, правичност избора у БиХ и крећу напред у реформе које доносе економски опоравак.

Овим поводом и поводом сусрета са председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен, Додик ће се обратити новинарима на конференцији у Источном Сарајеву. Како је саопштено из Председништва БиХ, конференција је најављена за 18.15 сати.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Танјуг