Србија

ПАРОШКИ ОТКРИО УЖАС КОЈИ НАМ СЕ СПРЕМА: Стиже војвођански језик, а ове земље већ спремају амбасаде у Новом Саду!

Већина министара у влади Ане Брнабић су Хрвати. Почевши од корчуланке Ане Брнабић, до Фрања Удовичића, а то је Вања Удовичић, и то пише на свакој Википедији. Редом до Марка Чадежа, председника Привредне коморе Србије, рекао је др политичких наука и потпредседник Здраве Србије, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

То је хрватска Влада, баш као што хрватска ложа Либертас влада Београдом и Новим Садом, као и хрватска УДБА из Титовог времена. Тако се и бира влада. То није влада која је одраз изборне воље или „наше деце“ – казао је Парошки.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је казао да исто тако и Гордана Чомић у тој Влади „није бирана“.

Она се ту пронашла по извесном задатку. Један од тих задатака је и увођење новохрватског говора. Ми смо се толике године шалили на рачун њиховог „околотрбушног панталодржача“, а онда се појавила Чомићка, и у име родне равноправности нам увела шараницу, женку шарана. Та иста Чомићка за коју се не зна како је изабрана, сада нам уводи нацију Војвођана. И то Законом о попису, не под остали, па се неко осећа као Војвођанин, него као нацију. Чак је наговестила да ће и Београђанин бити нација – истакао је политиколог.
Парошки наводи да идеју да ће Војвођанин и Београђанин бити нације, спроводи Влада Србије, будући да стоји иза дела своје министарке.

Према његовим речима, Хрват је и Ненад Чанак.

Он је бивши политичар који је изгубио све. Али моћ хрватске ложе „Либертас“ и даље га чини актуелним. Нема телевизије у којој не гостује Ненад Чанак – примећује Парошки.
Он је говорио и које земље купују земљу за конзулате у Новом Саду, што није дипломатска пракса, што указује, како је навео, да се иза тога крију припреме за отварање амбасада у Војводини. Обавезан корак, како је рекао је и проглашење војвођанског језика.

Парошки је говорио да је Србија најбогатија земља у Европи златом након Пољске, али „од тога не видимо ни кило злата“. Такође је рекао да смо препустили бушотине нафте за ренту од свега 3%, па чак ни то не видимо, док чак и „црнци у Африци вас хватају за гушу ако им не платите 22% ренте“. Како је рекао Србија производи дупло више нафте него што троши.

Извор: helmcast