Србија

БРНАБИЋКА ШОКИРА: Ово је Вучићев највећи ЗЛОЧИН

Фото: Јутјуб

Председница Владе Србије Ана Брнабић јавно открила велику учињену неправду.

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да је „једини злочин“ председника Србије Александра Вучића то што се изборио да КиМ поново буде на агенди светских сила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Брнабић је то рекла реагујући на наводе председнице Европског покрета Срба са КиМ и саветнице у влади привремених приштинских институција Раде Трајковић да, како је Трајковић рекла,“Вучић од Американаца тражи аболицију за себе и своју породицу у замену за прихватање споразума“.

– Ви сте, Трајковић Радо, највећа срамота нашег народа. Не постоји већа. Тачка. Конкуренција је ових дана оштра, али тешко ко може да Вас стигне. Александар Вучић се изборио, када је већ све било готово, да КиМ поново буде на агенди светских сила. Сам се изборио за то. То је његов злочин? – написала је Брнабић на Твитеру у објави, уз коју је поделила линк ка чланку листа Данас који је објавио интервју са Трајковић.

Брнабић додаје да, ако је изношење истине вређање, онда она вређа Раду Трајковић.

– Само не могу да се сетим кад сам је пре вређала – кад је лагала да је Александар Вучић чедо руске политике, или да га је „запад“ довео да призна Косово? Вама свака част какве све глупости промовишете. #ДаниелСмитх – написала је Брнабић, мислећи на интервју да Данијелом Смитом објављеном у дневном листу „Данас“.

Председник Србије Александар Вучић одбацио је као лажне наводе које је изнела Трајковић.

„Данас“ је 1. фебруара објавио интервју са наводним британским стручњаком за међународне односе и безбедност са фокусом на Западни Балкан, под насловом „Даниел Смит: Вучиц́ мора да схвати да признање независности Косова није ствар компромиса, вец́ признање реалности“.

„Данас“ је касније објавио извињење читаоцима у којем је објаснио да је „Даниел Смитх“ особа која се лажно представља на друштвеној мрежи Твитер.

 

Извор: Srbija Danas