Србија

СРБИЈА У ШОКУ! Слободаново тело нађено испод моста затрпано грањем – обдукција ОТКРИЛА ЈЕЗИВУ ИСТИНУ

Слободан С. (60) мучки је убијен 1. септембра у атару оближњег села Боровац, а затим је његово тело бачено испод моста Белог Тимока у том селу, и прекривено сламом и грањем.

Обдукција је показала да је убиство извршено оштрим предметом, највероватније ножем, и то са више од 40 убода по целом телу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мештани Зајечара су ужаснути овом трагедијом у коју још не могу да поверују. Слободана Станојева су многи познавали, или знали из виђења јер је у самом центру града имао своју мењачницу и бутик.

За убиство је осумњичен Зајечарац Бранислав Р. (38), који је се на саслушању бранио ћутањем, а Више јавно тужилаштво му је одредило притвор до 30 дана, тако да се он сада налази у притвору.

Породица убијеног Зајечарца је његов нестанак пријавила 1. септембра, а осумњичени Ристић је убрзо ухапшен, 2.септембра.

Према нашим сазнањима, мотив убиства је био новац.

– Наводно је осумњичени дуговао новац жртви. Њих двојица су тог кобног дана виђени како колима одлазе у село Боровац. У Боровцу ухапшени има кућу, а разлог због чега су њих двојица кренули тамо за сада је непознат – сазнајемо незванично од надлежних.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс