Србија

АНА БРНАБИЋ ШОКИРАЛА НАЦИЈУ: “Атентат на Вучића био планиран на откривању споменика Стефану Немањи” Ево о чему је реч!

Фото: Јутјуб

Београд — Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је било планирано убиство председника Србије Александра Вучића.

Додала је и да су наводи о прислушкивању Вучића и афера “Јовањица” покушаји државног удара.

“Планирано је дуго и детаљно. Формиране су паралелне структуре у Министарству унутрашњих послова (МУП) и вођене су кампање у тајкунским медијима, које су преносили медији у региону како би Вучића дехуманизовали и од њега и његове породице напрвили криминални клан”, рекла је Брнабић за ТВ Пинк. Она је рекла да је био планиран атентат на Вучића на откривању Споменика Стефану Немањи у Београду, 27. јануара ове године, али није навела детаље и зашто тужилаштво није покренуло поступак против одговорних.

“Када би стрељали Вучића, они би правили наратив да је то природно: ‘Ко зна у шта је све умешан и он и његова породица’. Много тога је било у МУП. Монструозно колико је била добро повезана та мрежа”, истакла је Брнабић.

Она је нагласила да се надлежне службе баве тим случајевима и да неће бити заштићених, без обзира на “име и презиме, фунцкију и страначку припадност”.

“Знам да је Српска напредна странка једина странка у историји Србије која је рекла да се сви третирају једнако и да нема заштићених”, рекла је Брнабић.

Брнабић је казала да се на Вучића врши притисак “нападима” на његовог сина, Данила, јер му “не могу” замерити ништа у вези са економским и политичким питањима.

“Знате шта му је слаба тачка и кренете да ударате на Данила беспризорно. Ви криминализујете једног младића, он је стално на насловним странама тајкунских дневних новина и недељника”, додала је Брнабић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс