Свет

Хорор! ДЕДА СИЛОВАО ДЕВОЈЧИЦУ! Када му је полиција упала у стан затекла је језив призор! Тако нешто никад нисмо видели!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Бразилска полиција доживела је озбиљан шок након што је упала у стан педофила и открила да је он озбиљан заљубљеник у Хитлера.

Припадници бразилске полиције у граду Рио де Жанеиро доживели су шок када су по пријави изашли на терен како би пронашли монструма старог 58 година који је силовао малолетну девојчицу, а у његовом стану затекли нешто што нису могли ни да сањају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, они су код њега пронашли велику количину нацистичких сувенира и оружја, чија се вредност процењује на чак три милона евра. У питању је више од 1.000 предмета, укључујући нацистичке униформе, часописе, слике, нацистичке симболе, слике Адолфа Хитлера, заставе и медаље Трећег Рајха. Пронашли су и пиштоље и муницију из тог времена.

Осим силовања девојчице, монструм је осумњичен и да је напаствовао још неколико деце у свом комшилуку, а сада је оптужен за илегално поседовање оружја, као и расну дискриминацију.

– Он је паметан мушкарац, али негира холокауст, хомофобан је, педофил је и каже да лови хомосексуалце – рекао је Луис Армонд, детектив који води случај.

Према његовим речима, мушкарац изгледа као психопата.

– Нисам лекар, али ми се чини као ненормални психопата. Долази из богате породице инвеститора и вероватно је искористио своје наследство да направи ову колекцију – истакао је Армонд и проценио да само нацистичка униформа кошта око 250.000 евра.

Полиција истражује везу монструма с нацистичким и другим групама крајње деснице, покушавајући да утврде да ли је био активан на тржишту с таквим предметима.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс