Свет

ЈЕЗИВО! Данијела у сузама пријавила да јој је син (5) НЕСТАО: После ШЕСТ месеци, преокрет ју је оставио без речи

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Када је пре шест месеци рекла локалном полицајцу да јој је петогодишњи син Илаја Луис нестао после повратка из вртића, Њујорчанка Данијела Дениз Дофине (35) била је ван себе од муке.

Бар је тако приказала своје стање људима око себе. А шта се заиста догодило и даље је непознаница с тим што је Данијела од забринуте мајке пре шест месеци доспела до позиције прве осумњичене за нестанак сина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Данијела је пре пола године пријавила полицији Њу Хемпшира да јој сина нема. Они су проверавали и проверавали чињенице као и неколико особа које су до тог тренутка биле у најчешћем контакту са дечаком. Ништа. Као да је нестао с лица земље.

Данијела и њен партнер Џозеф Стапф (30) трудили су се да некако наставе са животом покушавајући да сазнају где им је син, преноси АГ.

Када су се у потрагу укључиле и полицијске снаге Њу Хемпшира, тада је истрага почела да се окреће против Данијеле и Џозефа. Откривено је да су имали неколико инцидентних ситуација са сином, као и да нису од узорних родитеља.

Због тога су полицајци у недељу 17. октобра закуцали на врата Данијелине куће, али не информацијама око нестанка њеног сина, већ како би је привели са партнером.

Док се жена батргала нападајући исте те полицајце које је молила за помоћ да су у заблуди, партнер је ћутке отишао на саслушање. Данијела је и даље шокирана притвором и не жели комуникацију ни са ким.

– Покушавамо да пронађемо Илају. Свакодневно проверавамо све које можемо, нема више ћошка тог реона који нисмо прочешљали. Надамо се да ћемо га пронаћи у добром стању, али био бих лицемеран ако не бих и додао да су све мање шансе за то – рекао је Бенџамин Агати из локалног Центра за социјални рад, који је такође месецима укључен у потрагу.

Ако се и Илаја којим случајем пронађе, Центар за социјални рад преузеће надзор над њим док се не буде утврдило шта се тачно догодило, пошто се основано сумња да је, уколико није ништа трагичније од тога, по среди занемаривање и небрига о детету.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Newyorkpost