Србија

Полицајци упали и претресли Дијанин стан, а због призора су остали у шоку

Током претреса стана Дијане Хркаловић, бивше државне секретарке, полицајци су се шокирали луксузом на који су наишли. Према сазнањима, Хркаловићева у стану има сауну и фонтану на тераси.

Бивша државна секретарка приведена је због сумње да је уклањала доказе после убиства Властимира Милошевића у Улици краљице Наталије. Управо то уклањање доказа било је пресудно за ослобађајућу пресуду Вељку беливуку званом Веља Невоља, а од тог тренутка, иако су се знали и раније, почиње присно пријатељство њих двоје.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дијани Хркаловић је уручено решење о хапшењу, а потом је извршен претрес стана. Извор близак истрази каже да је није било могуће не приметити луксуз у сваком делу стана бивше државне секретарке.

У стану је искључиво скупоцени, најмодернији италијански намештај, а направељена је и сауна и фонтана на тераси.

– Невероватно. Било би сувишно рећи да овакав стан може имати само неко ко нема баш никаквих новчаних проблема. Овај луксуз се ретко где виђа – каже извор.

После две године скривања од јавности након смене у МУП, Хркаловићева летос почиње да се оглашава на друштвеним мрежама. Истовремено, око зграде у Београду где има стан смењује се група момака која је буквално ту стајала као на стражи. Младићи који су опкољавали зграду на први поглед су изгледали као навијачи. Они Дијану Хркаловић сматрају за “сестру са трибина” и у њој виде покровитеља.

Уз бившу државну секретарку када би се кретала по граду или одлазила на естетске третмане су у пратњи била тројица-четворица младића. Према незваничним наводима младићи који стоје уз њу су део екипе са трибина Вељка Беливука, званог Веља Невоља и Марка Миљковића познатијег под надимцима Звер или Месар.

До сада није утврђено да ли је то обезбеђење Дијане Хркаловић посао радило добровољно, или су били плаћени.

Извор: Курир.рс/Блиц