Србија

СНИМАК КОЈИ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Погледајте шта монструм ради на сахрани Ђокића (ВИДЕО)

Горан Џонић стајао је у позадини. Он је био у близини мртвачких кола док је породица Ђокић сахрањивана
Осумњичени за убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца – Горана, Гордане и њихове ћерке Лидије, рођак убијених Горан Џонић био је на сахрани породице.

Горан Џонић стајао је у позадини. Он је био у близини мртвачких кола док је породица Ђокић сахрањивана.

Подсетимо, Горан Џонић, пензионисани ватрогасац, ухапшен је због сумње да је убио своје рођаке – породицу Ђокић. Он је након злочина присуствовао сахрани убијених.

Џонић је осумњичен да је Ђокиће кобне ноћи, 26. септембра, пресрео на жутом скутеру, а како их је намамио до атара села Моравац, где их је, како се сумња, убио.

Данас је пронађен пиштољ из ког је убијена породица Ђокић, Горан, Горадна и Лидија.

Тела породице Ђокић пронађена су у суботу, 2. октобра, након шест дана потраге у атару села Моравац, где су кобне вечери и били у посети Горановој мајци. На путу до куће њих су убице пресреле, отеле, а потом хицима из пиштоља хладнокрвно убиле. Након злочина тела Ђокића су спаљена, док је њихов аутомобил одвезен на другу локацију, 10 километара даље и ту запаљен како би се прикрили трагови.

Након злочина из Ђокићевог аутомобила украо је неколико десетина хиљада евра. Део тог новца, чак 43.000 евра закопао је на имању свог сина, војника, а део новца крио је у кући, у усисивачу! Дуг од 10.000 евра који је имао одмах након тога је вратио. Управо то је био један од сигнала полицији да почне да га проверава.

Горан Џонић се тренутно налази у притвору.

Извор: srbijadanas.com