Србија

Шокантне тврдње о убиству породице Ђокић! Две ствари су јасне! „ТАЈ ЈЕ ХТЕО СВЕ ДА ИХ ПОБИЈЕ, БИЛО ИХ ЈЕ ВИШЕ У КОЛИМА“

Кримилог Добривојем Радовановићем каже да је готово сигуран да су убиство починиле најмање две особе, као и да су убице сигурно ушле у аутомобил ове породице.

За убицом трочлане породице Ђокић из Алексинца интензивно се трага, надлежни и даље прикупљају доказе, саслушано је око десет особа, сви су прошли полиграф, а од починиоца још увек ни трага, ни гласа. Мистерија њиховог нестанка наставила се кроз мистерију проналаска убице, а одговор на питање: „Ко је убио породицу Ђокић?“, цела Србија будно чека. Кримилог Добривојем Радовановићем каже да је готово сигуран да су убиство починиле најмање две особе, као и да су убице сигурно ушле у аутомобил ове породице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсећања ради, овај случај је од самог почетка обавијен велом контроверзе кроз који се као мотив провлачи новац, потом се наводи да су Ђокићи највероватније познавали свог убицу, те је да је потенцијални ликвидатор побегао из Србије, потом да је Горан гледао како му убијају ћерку Лидију и жену Гордану, па је тек онда њему пресуђено…

Оно што је до сада познато је да је пронађена чаура, да су њихова тела и аутмобил „пасат“ запаљени, да је отац Горан упуцан са једним метком, супруга Гордана са два (у груди и у главу) и ћерка Лидија са најмање једним у главу. Такође, све указује на то да је убица након што је их је запалио, њихова тела преместио у јаму, па је преко њих бацио грање, смеће и лишће.

Две теорије

– Постоје две могућности, која је вероватнија, нисам сигуран – почиње Добривоје Радовановић и наставља: „Прва је да је ово заиста дело професионаланаца који су пажљиво пратили кретање, дакле, знали су тачно где Ђокићи иду тог кобног дана. Сачекали су их да изађу из породичне куће родитеља и киднаповали их на погодном месту. Потом су их убили и однели тела на једну страну, а ауто на другу страну. Такође, тврдим да их је најмање било двојица. Ту нема грешке – каже он.

Добривоје наводи да је друга могућност да су Ђокиће убиле особе које су их добро познавале.

Друга могућност је да су то људи које Горан познаје, па је због тога стао и примио ту особу у ауто, односно њих двоје. Морао је неко да му помогне да дислоцира тела, то није могао он сам. Дакле, онај који их је киднаповао, био је на погодном месту када се Ђокић зауставио колима. Опет, можда је неко улетео на силу унутра, па их натерао да крену у супротном правцу. Врло је могуће да је стао, јер је раскрсница непрегледна и да се све тако десило. Такође, не искључујем и теорију да се неко обукао као полицајац и зауставио их – наводи Добривоје.

По његовом мишљењу, овде је највероватније реч о „зеленашењу“.

– Дефинитивно је о томе реч. Дакле, оно што, како сам већ навео са сигурношћу могу да тврдим је да је било најмање двојица убица. Требало је носити тела и припремити бензин… Ако их је било одвојица, највероватније их је један чекао, други је органозовао бензин. Али, нема грешке да је тај неко случајно „налетео“ на сво троје. Не. Тај је хтео све да их убије. Све варијанте које сам навео ко би могао да буде убица су у оптицају, али даље од тога не могу ништа да причам, јер многе ствари које се наводе нису званично потврђене – закључује он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс/Srbijadanas.com