Регион

УЖАС НА СВАДБИ: Младожења остао парализован усред венчања када су га пријатељи бацали у ваздух, али нису стигли да га ухвате

Оно што је требало да буде највеселија ноћ у његовом животу, за младог Румуна претворило се у кошмар, након што су га пријатељи на венчању бацали у ваздух и испустили, због чега је претрпео повреду кичме.

Свеже ожењен Ливију Филимон (31), уживао је на свадби у Баиле Феликсу у Румунији, када су његови пријатељи одлучили да Ливијуов тек склопљени брак прославе тако што ће га бацити у ваздух. То је обичај који се практикује у целом свету и то не само на свадбама, али како би се избегла повреда или несрећа, кључно је да особа не заврши на поду, преноси „Одити сентрал“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У случају Филимона, ствари нису баш ишле по плану, па је младожења завршио у болници са неколико прелома кичме. Вирални видео запис инцидента пиказује младожењу којег пријатељи хватају док се приближавао плесном подијуму, а затим га бацају у ваздух. Успевају да га ухвате први пут, али након другог, момци нису били синхронизовани, што је довело до тога да Филимон одлети и заврши на поду.

Нажалост, његови пријатељи су направили још једну грешку, када су повређеног младожењу подигли и поставили на столицу, уместо да га оставе у истом положају до доласка Хитне помоћи. Пад је проузроковао неколико повреда кичме, а до тренутка док није стигао у болницу Ливију је могао да помера само леву ногу, док десну није ни осећао.

Срећом, ситуација је побољшала током ноћи и Филимон је почео да осећа обе ноге, али је задржан на болничком лечењу. Након што је поделио селфи из болнице, новинарима је признао да је контактирао адвоката, али да још увек размишља да ли ће тужити некога.

Са друге стране, венчање је настављено чак и након младожењиног одласка у болницу, па су госте забављали његови родитељи и млада.

Несвакидашњи инцидент пренели су сви медији, а на друштвеним мрежама, поступак младића наишао је на осуду.

„Тако вам је када имате друштво које воли да попије…“, прокоментарисао је један корисник, док су се други сложили да је обичај да се младожења баца у ваздух – „глупост“.

Извор: Блиц