Србија

ЖАНДАРМЕРИЈА ПРЕТРАЖУЈЕ ПОДРУЧЈЕ: Сумња се да је убица Ђокића овде бацио оружје

Нишка и алексиначка полиција и жандармерија које интензивно раде на расветљавању троструког убиства породице Ђокић, данас су вршиле претрагу у околини моста у Тешици.

Локација који су претраживали полицајци и тим ронилаца жандармерије налази се око два километра од места где је пронађен запаљен „пасат“ Ђокића, па се може претпоставити да је у реци тражено оружје којим је почињено брутално убиство, али званичне потврде је претпоставка још увек нема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, породица Ђокић, Горан, Гордана и Лидија, отети су и брутално убијени 26. септембра нешто после поноћи. У атару села Тешица пронађен њихов запаљен аутомобил, а онда, десетак километара даље, на неприступачном терену и атару села Моравац пронађена су њихова спаљена тела.Горан, Гордана и Лидија сахрањени су данас. Истрага овог стравичног злочина још је у току.

Ситуацију јако отежава и то што су аутомобил и троје несрећних људи запаљени и изгорели су до непрепознатљивости.

Према незваничним информацијама, полиција је до сада разговарала са члановима уже и шире породице у неколико наврата. Испитано је и на десетине грађана међу којима и мештани села у ком су Ђокићи боравили, али и пријатељи и комшије убијених из Алексинца.

– Место где је породица спаљена је толико забачено и неприступачно да је искључена свака могућност да је убица из неког другог краја. На тај терен који се није видео ни из хеликоптера може да дође само неко ко зна сваки педаљ овог краја – каже извор.

О броју укључених у злочин такође нема јасног доказа. Према досадашњој истрази верује се да их је било двоје.

Извор: Курир.рс/Блиц