Србија

БЕСНА НАПРЕДЊАКИЊА ПОНОВО У НАПАДУ: Ево ко је нова жртва Вучићеве миљенице (ВИДЕО)

Фото: dailymotion.com принтскрин

Посланица СНС Невена Ђурић, која је по речима Александра Вучића највећи таленат политике, поново је “засијала” на РТС-у. Овог пута у дуелу са Павлом Грбовићем, лидером ПСГ.

Она је у бурној расправи и повишеним тоновима навела да заступа Александра Вучића, тврдила да је Грбовић заједно с онима који су окупљени око Драгана Ђиласа и Маринике Тепић разбио главу Маријану Ристичевићу, да би на крају испричала да је Небојша Зеленовић као члан ПСГ правоснажно осуђен за куповину гласова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По СНС-у и њеном лидеру Александру Вучићу, посланица Невена Ђурић се сјајно показала гостујући у емисији “Реч на реч”, па је послата у још једну емисију на РТС-у, где је “дебатовала” са Павлом Грбовићем, председником ПСГ.

Грбовић је у емисији оптужио Безбедносно информативну агенцију за пребијање актвисте Народне странке, што до данас нико званично није демантовао. Ђурић (се) очекивано бранила нападом.

Ђурић: “Приче које ви причате су давно испричане лажи о тој репресији припадника БИА. Ухваћени сте већ миллион пута у таквим лажима, од оног тренутка када сте ви и ови ваши и Ђилас и Мариника и сви остали око којих сте окупљени говорили да се на фарми кокошака у Моровићу узгаја дрога. Томе су се сви у Србији смејали”.

Грбовић: “Одговорите на овај случај. Човек је пребијен, човек је добио батине. То нема никакве везе са кокошкама у Моровићу. Реците да ли је тај човек добио батине или нике”.

Ђурић: “Мени као дами не дозвољавате да се обратим и да вам одговорим на питање. Јесте ли лагали да је крив посланик СНС зато што сте га дивљачки напали сви ви, који сте окупљени са разним криминалцима, од којих се не зна ко има више година робије, да ли због разбојништва, да ли због диловања напали сте човека, разбили човеку главу испред Народне скупштине”.

Грбовић: „О коме говорите?“

Ђурић: „Не знате о коме говорим, јел’ да? Када сте говорили да је у руци држао нож. Човек у руци није држао нож, већ је држао…“

Грбовић: „О коме говорите?“

Ђурић: „О нашем народном посланику Маријану Ристичевићу . Ви и сви они који сте окупљени око Ђиласа и Маринике Тепић сте човеку прошле године разбили главу. И ви причате о некаквом насиљу“.

Грбовић: „Ја се извињавам, ја не знам да ли живимо у истом свету. Кад је Маријану Ристичевућу разбијена глава?“

Ђурић се потом осврнула на активисту НС, наводећи да је он на Твитеру писао и позвао се на оно што је у сфери интерсовања “Грбовићевог “лидера”, чији је наследник.

Ђурић: “Псовања пљувања и све остало по грађанима Србије, пре свега по женама. Као жена ја морам да реагујем. Има ли сте ситуацију да човек позива на псовке мајци Александру Вучићу и притом се лажно крије иза имена неке друге жене… Госпођа је та о којој говорим пријављивала човека за све те нападе. Да ли се ви икада питате како се та жена осећа кад јој лажно крадете идентитет и са њеним именом наступате, дакле нападате, псујете, вређате и пљујете Александра Вучића и његову породицу”.

Грбовић је потом рекао да осуђује и чин крађе идентитета и чин напада на било чију мајку псовке, те да је када је његов претходник на месту председника ПСГ напао новинарку РТС, он је изашао и рекао да то не подржава.

Грбовић: “Сад ми реците да ли је тај човек, који је несумњиво погрешио, да ли је тај човек пребијен? Због чега директор БИА Братислав Гашић није изашао да то демантује?“

Ђурић: “Где је тај човек који је пребијен. Ви такве злочинце и злостављаче жена…, од њих покушавате да направите жртве. Ви сте псовали жене. Снимали сте спот заједно са својим Сергејом Трифуновићем, где у њему истичете ‘идемо у Скупштину, шта да радимо, да им опсујемо мајку’”.

Грбовић: „Ја сам то рекао?“

Ђурић: ”Ви. Ја не знам што се ви стидите идеологије коју заступате. Ја заступам Александра Вучића и чврсто стојим иза тих ставова”.

Грбовић: “Ја не заступам ниједног човека, заступам одређене вредности … Морам да вас обавестим да се идеологија не формира око једног човека, идеологија се формира око вредности. Александар Вучић је најгори репрезент вредности 90-тих година, вредности које су неповратно осрамтиле ову државу”.

Новинарка: „Можете и лепо да разговарате, не морате да се свађате“.

Ђурић: “С обзиром на чињеницу да је човек из њихове странке, тамо неки Зеленовић у околини Шапца једини који је правоснажно осуђен за куповину галсова… Практично је човек снимљен то је доспело до полиције, касније и до суда”.

Грбовић: „Ви Невена не знате о чему говорите. Говорите о мојој странци. Моја странка и Небојше Зеленовића нису исте странке“.

Погледајте видео:

Извор: Нова