Русија

МОНСТРУОЗАН ЗЛОЧИН: Ујак бацио девојчице 9 и 14 година кроз прозор са осмог спрата зграде, а разлог је језив

ПОЛИЦИЈА у сибирском граду Кизилу је привела 23-огодишњег младића, након што су девојчице, старе девет и 14 година, бачене са осмог спрата зграде.

Комшије из комплекса зграда у граду Кизилу, рекли су да су чули страшне вриске, када су девојчице пале смрт, са висине од пре 24 метара, преноси Мирор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једна од сестара преминула је на лицу места, док је друга подлегла повредама у болници, у Републици Туви, у јужном Сибиру.

Очур Санчат, младић за кога се сумња да је одговоран за смрт двају сестара, иначе је рођак мајке девојчица. Он је наводно тврдио да су оне биле „превише гласне“ у стану, у којем је он изнајмљивао собу, зато што је бежао од представника закона, због крађе аутомобила, наводи се из полиције.

Њихова мајка је радила ноћну смену у кафеу, када су њене ћерке убијене, док је њена трећа девојчица, близнакиња деветогодишњакиње, спавала и остала неповређена.

Санчат је добио два месеца притвора, због сумње да је починио двоструко убиство. Из полиције је речено да је човек признао да их је бацио кроз прозор.

Он је побегао и није дошао на суђење, па је за њим расписана потерница. Комшиница је позвала мајку, када је чула врске девојчица.

– Пробудило ме је страшно вриштање и ударац врата балкона, која су се залупила. Док сам схватила шта се дешава, буквално минут касније, зачула се снажна рика и поново вриштање девојчице. Све је потрајало можда неколико минута – рекла је Ирена.

Све ово се, како је жена рекла, поновило још једном и, како је била сама са децом код куће, није се усудила да погледа шта се дешава, већ је одмах позвала полицију.

Полиција истражује и пријаве полицији која је неколико пута позивана да провери ситуацију у том стану, у току недеље која је предходила трагичној смрти девојчица.

Извор: Телеграф