СРБИЈА ЈАВЉА

СКАНДАЛ! АТП ПОНОВО ПОНИЖАВА СРБИНА! Сада је све јасно – желе да униште Ђоковића!

Сваким даном се све више бламирају.

Да, свима нам је јасно да готово сви светски медији, тениске организације… покушавају да на разне начине избаце из колосека најбољег тенисера у историји овог спорта, Новака Ђоковића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, у последње време АТП је тај који предњачи у овој трци. Ко стоји иза подлих планове и удараца „испод појаса“ није познато, мада постоје разне спекулације.

Од како је Ђоковић основао ПТПА (Организација за помоћ тенисерима), тада су кренули жестоки удари на Новака. Јасно је да му не могу ништа јер доминира где год се појави, али покушавају на све начине да га понизе.

Вратићемо се на 2019. годину када је АТП објавио листу велике тројке и њихових трофеја и тада написао како се „Ноле примакао Федереровом рекорду по броју мастерс титула“.

А сада ћемо брзо да се вратимо на најновију објаву АТП овог типа, након што је Ђоковић подигао трофеј у Паризу и званично престигао Роџера.

Примећујете нешто? АТП је одлучио да одједном међу битне трофеје уврсти и оне освојене на Олимпијским играма. Иако то до сада никада нису чинило, сада су одлучили да је то постало важно. Баш онда када је Ђоковић успео да пообара све могуће рекорд.

На овај начин желе да дају на важности Федереру који одавно више није „онај Федерер“, а јасно је да никада више неће бити.

Изгледа да им је баш тешко да се помире са чињеницом да Србија има најбољег икада.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс