Србија

ВУЛЕТИЋ ЗАТРЕСАО СРБИЈУ: Вучић ће скончати у затвору, силује Србију 9 година а син му ради… (ВИДЕО)

Александар Вучић је отео нашу државу, он је правни педофил који девет година силује Србију. Све ово ће бити један добар постамент за припрему оптужнице против Александра Вучића, онога момента када не буде више био на власти, а после те оптужнице, уверен сам, он никада више неће изаћи из затвора, рекао је др Владимир Вулетић, професор Правног факултета у Београду и председник Покрета „Црно на бело“, који је гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст најавио своју кандидатуру за председника Србије.

Он је закључио да је Вучић недостојан позиције председника, и да може бити побеђен у другом кругу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Он је кукавица, јер никада још није изашао на ТВ дуел ниједном лидеру опозиције. Али, ако дођемо до другог круга, он ће по закону морати да изађе на најмање три дуела. Други круг избора биће његова политичка смрт – уверен је професор Вулетић.

Говорећи о извршитељима, казао је да надлежност која је раније била на суду треба да се врати у суд.

– Ни на који начин не може грађанин доћи у ситуацију да после некаквог захтева за плаћањем одређеног дуга, истовремено, аутоматски то преузима јавни извршитељ. То је једно зло које је последица садашњег стања ствари у правосуђу, а оно је изузетно тешко, комплексно и рекао бих да трећу грану власти више немамо. Правосуђе је постало сервис извршне власти, а извршитељи су ништа друго до сервис извршне власти. Покрет „ Црно на бело“ је спреман, ако дође у ту позицију, да одмах укине јавне извршитеље – категоричан је Вулетић.

Он је рекао и да Вучић држи свог претходника, бившег председника Србије Томислава Николића, „у кућном притвору“.

Вулетић је рекао да је тужио Дарка Глишића из СНС који га је назвао људождером. Спорни телефонски разговор са Вељком Беливуком, који је незаконито снимљен и објављен, према његовим речима био је и једини такав разговор, а напоменуо је и да је Беливук у својству вође навијача звао њега, а не обрнуто. Како је рекао, он није знао ко га зове, јер Беливуков телефон није имао умеморисан, а саговорника није познао ни по гласу, па га је зато и питао „Ко је?“. То доказује, како је навео, да није постојала никаква редовна комуникација између њих двојице.

– Ако имају иједан други такав разговор, ево, слободно нека га објаве – рекао је Вулетић, који је, подсетимо, тада обављао функцију потпредседника ФК Партизан. Он је додао да је и тај једини разговор исечен.

Вулетић је открио и да је Милорад Вучелић дошао у клуб тврдећи да има подршку Вучића да постане председник Партизана, али да то не треба да питају Вучића, јер ће он то негирати „пошто је патолошки лажов“.

Говорећи о спорту, он је рекао да ФК Црвена звезда ужива подршку државе и самог Вучића, а однедавно је то и Кошаркашки клуб Партизан.

– Вучић је довео Жељка Обрадовића, најбољег тренера Европе, у КК Партизан и то је његов салто мортале како би умирио навијаче Партизана – навео је Вулетић.

Он је рекао да се у Партизан ове године стигла скупа појачања, а прошле године није било ни за сендвич.

– Не знам колико је плаћен Обрадовић, али познато је да он не ради за кикирики – указао је саговорник Хелмкаста.

Говорећи о Данилу Вучићу, сину председника Вучића, за кога његов отац тврди да је „обичан радник“, Вулетић наводи да је Вучићев син запослен у једној менаџерској агенцији за продају фудбалера.

О којој је агенцији реч, можете сазнати ако погледате емисију.

Извор: Правда