Свет

ЈЕЗИВА ПРЕДВИЂАЊА БАБА ВАНГЕ: Ево шта нас чека у 2022. години

Слепа видовњакиња Вангелија Гуштерова, познатија као баба Ванга, која је наводно предвидела 11. септембар и Брегзит направила је и неколико застрашујућих пророчанстава за 2022. годину.

Пророчица која је изгубила вид са 12 година предвиђала је природне катастрофе, кризу воде и инвазију ванземаљаца до краја следеће године. Упркос изазовној 2021. за цео свет, Баба Вангина следећа прогноза пуна је даље пропасти и тмине. Можда најлакше уверљиво од њених предвиђања за 2022. је преузимање виртуелне стварности са људима који проводе више времена него икада испред екрана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је ослепела, бугарска мистичарка је тврдила да је постала свесна ретког Божијег дара који јој је омогућио да види у будућност. Названа Нострадамус Балкана, њене визије су 85 одсто тачне и укључују трагедију у Чернобиљу, смрт принцезе Дајане и распад Совјетског Савеза. Она је такође предвидела још једну пандемију, овога пута откривену у Сибиру, изазвану смрзнутим вирусом који ће бити ослобођен климатским променама. У међувремену, многе градове ће погодити несташица воде са политичким последицама јер су земље принуђене да пронађу алтернативе, наставља се прогноза.

Оно што сад можемо да очекујемо јесу ванземаљци који ће напасти планету тако што ће послати астероид да тражи живот на Земљи са непријатељским исходом. Баба Ванга такође је предвидела и глад у Индији, где ће температуре наводно достићи 50 степени, што ће проузроковати да скакавци нападају усеве. На плану је још земљотреса и цунамија, према мистичару који је причао о „интензивним налетима поплава“ у Аустралији и деловима Азије. Многи људи верују да се предвиђања Бабе Ванге и даље остварују након њене смрти 1996. године.

Касније визије укључују промену Земљине орбите 2023. године, астронауте који путују на Венеру 2028. године, муслимане који владају Европом 2043. и крај универзума 5079. године. Она је такође предвидела да ће 2046. године људи живети више од 100 година захваљујући технологији трансплантације органа. Од 2100. године веровала је да ће ноћ нестати и да ће вештачка сунчева светлост осветлити још један део Земље.

Извор: srbijadanas.com