Свет

ЈЕЗИВО! Баба Ванга предвидела ОМИКРОН? Ако се њене речи о АФРИЧКОЈ пошасти остваре црно нам се пише

Фото: Јутјуб

Они који су мислили да пророчица није била у праву у вези пандемије ковида 19 почињу да мењају мишљење

Речи чувене Вангелије Гуштерове познатије као Баба Ванга настављају да фасцинирају чак и када људи мисле да је погрешила!?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бугарској пророчици су тако многи “замерили” да није погодила порекло ковида 19, мада јесте причала о “новој вирусној болести” која је требало да се рашири крајем прве деценије овог века.

Наиме, гатара је рекла да ће епидемија почети у Африци, а инфекција је дошла из Кине.

Тако су и многи “следбеници” пророчице веровали да није била у праву се све док се није сазнало за нови сој корона вируса – “омикрон”, који је почео да се шири из Јужне Африке.

Посебно је застрашујуће Вангино предвиђање из 70-их година прошлог века, које су скептици исмевали, да ће инфекција однети око 100 милиона живота.

Старица је предсказала и да ће се створити вакцина против новонастале инфекције и то за мање од годину дана. Ако то припишемо оригоналном соју ковида 19 била је у праву јер је прва вакцина, Спутњик В, регистрована у августу 2020.

Од средине децембра 2021. године, било је нешто више од 5 милиона смртних случајева широм света – 20 пута мање од предвиђеног. Али не зна се колико ће на крају омикрон испасти опасан, иако за сада делује да има доста мању смртност од делта соја. Наравно увек постоји опасност од неке нове мутације, па би било би боље да је Ванга овде заиста погрешила.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс, кп.ру