Србија

РАЗОТКРИВЕНО! Вучић преко НЕПОСТОЈЕЋЕГ удружења позива на сукобе!

Фото: Фејсбук принтскрин

Имајући у виду да му се фотеља озбиљно дрма, поготово у светлу нарастајућих протеста широм земље, Александар Вучић прибегава изазивању сукоба на улицама, као последње средство одбране своје диктаторске власти. О томе сведочи и позив лажног удружења грађанки, који су објавили режимски таблоид Информер и Пинк телевизија.

– На мејл адресе редакције Информер, стигао је позив Удружења грађанки „Лила револуција“, да сви они који се противе насиљу које ових дана гледамо на улицама, насиљу мањине над већином, изађу 4. децембра и „наоружани“ кантама љубичасте фарбе, обележе све аутомобиле који покушају да блокирају саобраћај – стоји у тексту Информера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, увидом у електронску базу Агенције за привредне регистре, може се видети да поменуто удружење не постоји, на шта је указала Јована Ћирковић, из покрета „Ослобођење“.

То зато једино може да значи да иза фантомског удружења може да стоји Александар Вучић, који смишљено провоцира сукобе на улицама Србије, позивајући своје присталице да и они изађу на улице. Наравно, како не сме то јавно да каже, напредњачки лидер се крије иза измишљеног удружења преко Информера, који контролише.

– Кикикики, па да ви’м ту шушу која ће мог фордића да фарба крај мене живе. Оки, водим и Херу – реаговала је на вест Ања Мијовић.

Подсетимо, за суботу, 4. децембар, најављен је наставак протеста против закона о референдуму и експропријацији, који представљају припрему терена за почетак рада злогласне компаније Рио Тинто у Србији.

Вучићева идеја (званично од овог непостојећег удружења жена) је да пошаљу женске ботове на улице (надајући се да их неће тући мушкарци) са кантама пинк фарбе да наносе штету народу уништавајући им аутомобиле. На друштвеним мрежама се жене и девојке договарају да у том случају узврате „Вучићевим кокошкама кантама црне фарбе коју неће моћи да сперу, па ће морати да се шишају на ћелаво“, тако да би СНС ботице могле да прођу горе него Вучићеви батинаши са наногицом у Шапцу.

Извор: Директно