Регион

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! „Влада може пасти само под једним условом – 20 милиона долара су уложили да је сруше“

Подгорица — Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић рекао је да Влада коју води може пасти само под једним условом.

Он се обратио након што је из Скупштине Црне Горе повучен захтев за смену Владе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ова влада може поднети оставку ако буџет не реализујемо до јуна 2022. године. Сваки грађанин ће осетити бољитак кроз програм Црна Гора одмах, Црна Гора мора да ради“, рекао је он новинарима.

Он је оптужио ДПС да је покушао новцем да обори Владу.

„Ми знањем побеђујемо, онај ко нема знање он побеђује парама. Тако су покушали и сада. Мене тражите где сам био тајно, никада нигде нисам био тајно. Зашто ви новинари не питате ДПС с ким су тајно преговарали, ко су ти министри, ко је требало да буде премијер“, рекао је Кривокапић.

Кривокапић је казао да је овај дан победа Владе, те је поручио онима који желе да прелете, да они који уђу у дил са ДПС више не постоје.

„Али законитост је неумољива, велики користе мале“, поручио је он.

„Ако желите да будете успешни, онда реализујте обећања. Обећање, лудом радовање је игра ових који су покушали да политичком корупцијом добију златни глас. То се раније у Црној Гори дешавало, али овога пута ово је права демократија, демократјиа у којој народ не дозвољава ни посланицима да треба слободну вољу грађана променити. Све три коалиције су имале само један задатак – да смене овај режим и та смена се догодила. То је било као рефрендумско питање – хоћете ли ДПС или друге, народ је одлучио“, казао је Кривокапић.

Он је оптужио ДПС да су преговарали тајно, лобирали и уложил 20 милиона долара.

„Направили су и збунили међународну заједницу лобирањем, 20 милиона долара су жртвовали да би променли ову владу и ништа нису урадили“, казао је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92