Србија

Србија у шоку! ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ БАКЕ ПРАСЕТА НАКОН ОПТУЖБИ ДА ЈЕ ЊЕГОВ СИН ПРОГАЊАО ПОКОЈНУ КИКУ: Свештеник имао само једно да каже

Фото: Инстаграм принтскрин

Свештеник Ненад Илић, отац Богдана Илића познатијег као Бака Прасе, огласио се након што је његов син приведен у својству грађанина у Одељење за ВТК МУП РС ради давања изјаве на све познате околности у вези смрти Кристине Ђукић која је користила надимак “Кика” на друштвеним мрежама.

Илић није желео да коментарише повезаност сина са смрћу младе инфлуенсерке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У ромингу сам, пожурите молим вас – убрзавао је разговор, а на помен имена трагично преминуле јутјуберке рекао је:

– Чуо сам, страшно ми је жао и не зна шта да кажем – рекао је свештеник.

Богдан Илић звани Бака Прасе дао је изјаву у одељењу за Вискотехнолошки криминал МУП о свим познатим околностима у вези са смрћу Кристине Ђукић, која је користила надимак Кика на друштвеним мрежама. Он је негирао одговорност за догађај. На саслушању је рекао да је сукоб постојао пре две године, али да су се он и преминула Кристина Ђукић помирили и почели да разговарају о сарадњи.

Подсетимо, Кика је била једна од омиљених српских гејмерки, јутјуберки и инфлуенсерки међу мађом популацијом. Рођена је у Београду, имала је само 21 годину и била је једна од ретких девојка гејмерки код нас, а у марту 2015. године покренула свој Јутјуб канал на коме је сваког дана постављала клипове на којима је играла једну од популарнијих игрица.

 

 

 

 

 

 

Фото: Instagram
Извор: Курир.рс

Ознаке