Србија

СРБИЈА У ШОКУ! Проговорио бивши муж Јоване Марјановић: Ево шта је рекао о њеној СМРТИ

Фото: Фејсбук принтскрин

Нишлије с којима смо разговарали и који познају Зорана Марјановића потврђују нам да су се покојна Јована и њен муж растали почетком године

Јована Марјановић, Лесковчанка чије је беживотно тело после петодневне потраге пронађено на Златибору, била је жртва злостављања бившег супруга, Зорана Марјановића. Ово је тврдња коју је јуче изнео оснивач Фондације „Тијана Јурић” Игор Јурић, а за коју тврди да је потекла од њене ћерке, о чему је Објектив већ писао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И Нишлије с којима смо разговарали и који познају Зорана Марјановића потврђују нам да су се покојна Јована и њен муж растали почетком године. Они додају да је Зоран био тај који је оставио Јовану, и то због жене с којом је наводно годинама био у вези.

– Јовани је крах те љубави тешко пао. То је сигурно. Међутим, чули смо да је било неких несугласица између њих и кад су се растали. Шта тачно и због чега, не знамо. Знам само да је Јована отишла из Ниша убрзо након што је отпочела да се виђа са партнером с којим је била до краја свог живота. Дуго су они ван овог града и на Златибору. То је једино што знам – тврди извор Објектива из града на Нишави који је инсистирао на анонимности.

СУЗЕ БИВШЕГ МУЖА

У жељи да чујемо шта о наводима које је изнео Игор Јурић има да каже Јованин бивши супруг, успели смо да ступимо у контакт са Зораном Марјановићем. Кроз плач и уз молбу да не говоримо и не пишемо о смрти бивше супруге, он је једва процедио:

– Нећу да се од свега овога прави ријалити. Не знам зашто је Јована урадила то што је урадила, дуго се нисмо чули. За оно за шта сам крив, одговараћу где је потребно, али са овом одлуком бивше супруге немам апсолутно никакве везе – јецао је Зоран, не желећи више да одговара на питања Објектива.

ШТА ЈЕ ПОКАЗАЛА ОБДУКЦИЈА

Подсетимо, према налазима са обдукције, на Јованином телу није било трагова повреда, смрт није наступила насилно, а тачан узрок биће познат тек кад се обаве и токсиколошке анализе. Засад постоји сумња да је у питању тровање, али то још увек није доказано.

Јована Марјановић нестала је на Златибору 22. децембра, а њено беживотно тело пронађено је током недеље. Према незваничним информацијама, поред њеног тела пронађени су флаша алкохолног пића и таблете.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Објектив.рс