Свет

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН: Убио своје синове, ранио жену, па ПУЦАО СЕБИ У ГЛАВУ

У месту Глинде код Хамбурга на Божић догодила се велика породична трагедија када је мушкарац убио двоје деце, ранио њихову мајку па себе убио.

Медији преносе да се ради о албанској породици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фљамур Р. је убио двоје деце, а онда пуцао себи у главу и умро, док је његова супруга у тешком стању.

У стамбеној згради у Глиндеу код Хамбурга касно на Божић умрло је троје људи из четворочлане породице – укључујући два дечака од 11 и 13 година, саопштили су јавни тужилац и полиција у понедељак у Либеку. Недуго пре тога, сведоци су чули пуцње и алармирали полицију.

Само жена стара 38 година је преживела и примљена је у болницу са тешким повредама. „Жена је није могла да пружи било какве додатне информације о самом злочину“, рекао је портпарол јавног тужилаштва у Либеку. Међутим, питала је за своју децу.

Жена је ван животне опасности. Комисија за убиство криминалистичке полиције истражује због сумње да је починио убиство.

Према првим информацијама, инцидент имао породичну позадину. Полиција и јавно тужилаштво прво нису хтели више да саопштавају „ради заштите поступка“, преноси Focus.de.

Испрва нису навели ни конкретан мотив. Јавни тужилац још није могао да каже ко је пуцао.

„Тренутно су у току судско-медицински прегледи који би онда требало да дају и информације о томе како је злочин прошао.

Испред куће у понедељак ујутру није остало готово ништа што би указивало на мучне догађаје у ноћи. Само полицијска трака показује да се у кући морало догодити нешто страшно. Само неколико сати раније, три особе су изнесене из куће у врећама за лешеве на носилима.

У међувремену, у близини су стајали познаници или рођаци и плакали. Они су нешто раније покушали да уђу у кућу и позвонили су на врата. Али нико им није отворио. У међувремену, истражитељи у белим оделима тражили су трагове на првом спрату куће, преноси Курир.

Такође када је полиција ушла у стан затекла је стравичан призор, деца су била упуцана у главу, а неколико метара даље лежао је Фљамур, а поред њега и оружје с којим је изведено двоструко убиство и самоубиство.

Када је полиција дошла на увиђај деца су била без свести, упуцана у главу. Неколико метара даље лежао је Фљамур, отац дечака. Оружје из ког су убиства извршена налазила су се поред његовог тела, преноси немачки Фокус.

Његова супруга и мајка дечака Адвија Р. тешко је повређена и налази се у болници. Она је по доласку на увиђај била при свести, али без способности да полицији пружи било какву информацију, већ је само питала за своју децу.

Тужилаштво је покренуло увиђај и анализира све доказе са места злочина.

Извор: Блиц