Србија

ЈЕЗИВО! Сплићанин је ОВО последње написао пре нестанка, мистерија је сада још већа

Случај нестанка Матеја Периша добио је нову димензију након што се у јавности огласила његова пријатељица Маја С. са којом се последње чуо кобне ноћи између 30. и 31. децембра. Она је изјавила да јој је најжалије што се Матеју није јавила у позиву који је имала у 22.39 часова, подсећа Мондо.

„Нормално да се кајем, то ми је највећа мука од свега јер сматрам, да ме је можда обавестио да долази у Београд, ја бих им рекла где да иду и шта да раде“, рекла је Маја С. у емисији „Експлозив“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током истраге Матејевог нестанка у великој мери је испитан његов приватни живот, другари са којима је дошао у провод, али није објављен велики број његових фотографија. Хрватски медији објавили су и фотографију Матеја Периша са друговима, која је настала у комбију којим су кренули у Београд.

На његовом профил на WhatsApp-у, где је најчешће комуницирао са оцем, Матеј је пре нестанка написао како се налази у школи, што је додатно све најежило у овом случају, док му је на профилној фотографији постављена слика са плаже.

Матеј је био активан и на Виберу, а неколико недеља пре нестанка, како кажу извори, променио је профилну фотографију. Ово је уједно и његова најсвежија фотографија која се појавила у јавности, након нестанка.

Београдска полиција наставља да истражује све околности нестанка Матеја Периша, а у истрагу су укључени сателити и термовизијске камере.

Подсетимо, Матеј Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, а његови пријатељи су, према званичним информацијама, нестанак пријавили 31. децембра у 18 часова.

Младић је, како је реконструисано, био у клубу “Готик” у Бетон хали, одакле је изашао у 1.43, па трчећи отишао до Сава променаде. Ту му се и губи сваки траг, а надзорна камера га је снимила како силази према леденој Сави.

Видео-надзор је Периша наводно снимио и како плива, а ту је последњи пут и ухваћен сигнал његовог мобилног телефона, пет минута после два часа.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Мондо