Србија

Нови детаљи! ШТА СЕ ДЕШАВАЛО У ГОТИКУ ПРЕД НЕСТАНАК МАТЕЈА ПЕРИША: Београђанин испричао све! НИСАМ ВИШЕ ТО МОГАО ДА ГЛЕДАМ

Фото: Фејсбук принтскрин

Београђанин који је кобне ноћи био у истом клубу у ком је са својим пријатељима, за барским столом крај бине, био нестали Сплићанин Матеј Периш, каже да је око 2 сата после поноћи напустио клуб управо јер све што се око њега дешавало више није могао да гледа.

У то време је, судећи по досад објављеним снимцима са сигурносних камера, из „Готика“ у мајици кратких рукава истрчао млади Сплићанин за којим се већ пуних 12 дана трага.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У то доба избиле су две туче у клубу, али решене су брзо. Обезбеђење је дошло и избацило све актере напоље – прича овај Београђанин.

Како каже, „Готик“ је био пун млађе популације, међутим оно што га је највише шокирало је што је за једним од столова наводно видео девојку како конзумира кокаин.

– Неколико метара од мене видео сам како девојка шмрче кокаин за столом! У једном тренутку почела је да јој цури крв из носа, конобар је то видео и одмах је позвао обезбедење које је дојурио и избацило је из клуба – описује Београђанин и додаје:

– Обезбеђење ју је буквално изнело из клуба онако с крвавом главом, а она је полу-омамљена вриштала на њих, гребала их.. Да ситуација буде још бизарнија у руци је држала картицу умрљану белим прахом, посто је тиме „секла“ кокаин“.

Он је, како каже, након тога отишао из клуба.

Управо у то време, око 2 сата после поноћи, из клуба је, у мајици кратких рукава, истрчао Сплићанин Матеј. Речна полиција већ 12 дана претражује воду, док полицајци помоћу термовизијских камера претражују напуштене објекте у близини локације на којој је Сплићанин последњии пут снимљен. Хрватска полиција послала је неколико припадника у Београд како би помогли у истрази, а о несталом младићцу обавеште не су и све државе кроз које пролазе реке Сава и Дунав за случај да његово тело исплива тамо. Отац несталог младића данима је у Београду и рекао је да се у Хрватску „не враћа без сина“.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир.рс/Блиц