Србија

ОГЛАСИО СЕ КОМШИЈА НАКОН МОНСТРУОЗНОГ ЗЛОЧИНА: Све су снимили, љубио јој руку па је мучки убио на Бадње вече

Драган Тодоровић Татјани љубио руку на Бадње вече, пили су врућу ракију и веселили се, а неколико сати касније убио ју је ловачком пушком

Драган Тодоровић Шине (68) из Кушиљева код Свилајнца, који је на Бадње вече ловачком пушком убио невенчану супругу Татјану Перић (61), а потом побегао у гаражу и ножем себи нанео тешке телесне повреде, опоравља се у Клиничком центру у Крагујевцу. Мотив због ког је то учинио још увек није познат. Како се незванично сазнаје, њих двоје су прослављали Бадње вече према српској традицији и све су снимили мобилним телефоном.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Снимак је толико леп, да нико не може да верује да је после тако лепих тренутака Драган могао да убије Татјану. Можда би им и неки режесери позавидели на оном што су снимили. Они су се смејали, Драган је Татјани љубио руку, спремали су чесницу и печено прасе, наздрављали врућом ракијом. Једино је ракија могла да буде „крива“ за тај злочин, јер Драган није пио последњих 20 година, од када је аутом убио Перу Антића – каже мештанин Кушиљева који је желео да остане анониман.

Извор: Новости/srbijadanas.com