Србија

Открио све! НЕНАД ПЕРИШ О МАТЕЈЕВИМ ДРУГОВИМА С КОЈИМА ЈЕ БИО У БЕОГРАДУ: Вратили су се у Хрватску! На ово је упозоравао сина

Пријатељи Матеја Периша напустили су синоћ Београд и вратили су се прво у Загреб, где ће један од њих преузети Матејев аутомобил и којим ће се с још једним аутом вратити у Сплит.

Наиме, како је рекао Матејев отац Ненад Периш, који је и даље у Београду, младићи су дошли аутомобилима до Загреба где су изнајмили комби и наставили пут за Београд где су планирали дочек Нове године, преноси хрватски портал Јутарњи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И даље траје интензивна потрага за Сплићанином, а његов отац је још рекао како је и упозоравао Матеја да је Београд, осим што је познат као град доброг провода, град у којем би га могле снаћи и опасности ако уђе у лоше друштво.

Међутим, Матеј је ипак одлучио да крене на пут. Колико је оцу познато, то му је био први пут да је Нову годину планирао да чека у Београду.

Подсетимо, у ноћи између четвртка и петка, односно 31. децембра око 2.30 губи се сваки траг младићу из Сплита Матеју Перишу. Он је са својим друштвом дошао у Београд на дочек Нове године.

Они су у разговору за медије испричали да је њих седморо у четвртак увече најпре отишло на вечеру у један ресторан у Бетон хали, а онда у клуб „Готик“. Када је у једном моменту друштво схватило да Матеја већ неко време нема, почели су да га траже унутра. На излазу из клуба, схватили су да је његова јакна остала у гардероби. Наставили су потрагу и около. Другови су након потраге отишли у смештај, где су се надали да ће ујутро доћи. Када се то није десило, контактирали су са полицијом.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Јутарњи