Спорт

Тенисери дижу глас због СКАНДАЛОЗНЕ ОДЛУКЕ против Новака, Американац запушио уста свим хејтерима!

Након одлуке да Новак Ђоковић буде депортован стигла је подршка од Новакових колега.

Међу првима се јавио Ник Кирјос који је претходних дана пружио огромну подршку Ђоковићу, а потом су уследиле нове реакције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очекивано, своје мишљење је изнео један од најбољих Новакових пријатеља међу тенисерима, Канађанин Васек Поспишил.

– Новак не би ни ишао у Аустралију да није добио изузеће за улазак у државу од Владе. Прескочио би Аустралијан опен, остао би код куће са породицом и нико не би причао о овом хаосу. Ово је била политичка игра због предстојећих избора и то не може да буде очигледније. Ово није његова кривица. Није покушао на силу да уђе у земљу и није правио своја правила. Био је спреман да остане код куће – поручио је Поспишил.

Огласила се и француска тенисерка Ализ Корне.

– Знам премало да бих судила о тренутној ситуацији. Оно што знам је то да је Новак увек први стајао уз играче. Али, нико од нас није стао уз њега. Буди јак Новаче – поручила је Корне.

Американац Рајли Опелка није могао да прећути констатацију једног корисника Твитера да је Новак требало да прими вакцину и да то није било „толико тешка“ одлука.

– Још једна ствар није била толико тешка за Новака када је остајао на терену додатних сат времена 2008. године на мастерсу у Синсинатију како би потписао сваком детету лоптицу. Ја сам био међу том децом. Урадио не много великих ствари за спорт – поручио је Опелка.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс