Свет

ТРАГЕДИЈА! Родитељи извршили самоубиство у размаку од неколико дана, за собом оставили ЈЕДНОМЕСЕЧНУ БЕБУ

Једномесечни дечак остао је сироче након што су оба његова родитеља извршила самоубиство у размаку од свега неколико дана.

Клејтон Остин (24) и Викторија Пачеко (23), обоје заменици шерифа са Флориде, извршили су самоубиство током прошле недеље. Нешто пре поноћи на новогодишње вече власти су примиле позив да је Остин покушао да изврши самоубиство. Превезен је у болницу због повреда, а 2. јануара је његова породица одлучила да га скину са апарата за одржавање у животу, пренео је “Пипл”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након смрти свог партнера, Викторија је извршила самоубиство.

Иза њих је остао једномесечни синчић Џејс. Остин се прикључио канцеларији шерифа округа Сент Луси 2019, а 2020. је именован за заменика године.

“Клејтон је био веома духовит момак, неко на кога сте увек могли да рачунате у време потребе и уживао је да буде ујак. Апсолутно је обожавао своју лепшу половину и мајку свог детета. Али од свих својих постигнућа, највише се поносио тиме што је отац”, навела је његова породица.

Шериф Кен Маскара је у саопштењу од уторка истакао да припадници снага безбедности, поред својих мука, “често носе терет стреса оних којима служе”.

“Иако је за нас немогуће да у потпуности схватимо приватне околности које су довеле до овог губитка, молимо се да ова трагедија постане катализатор промене, катализатор који ће помоћи да се ублажи стигма која окружује ментално благостање и нормализује разговор о изазовима са којима се многи од нас свакодневно суочавају”, навео је Маскара.

Више безбедносних агенција широм Флориде изразило је саучешће због смрти “наше браће у плавом”.

Heavy.com преноси да ће бебу сада да усвоји рођак породице, како се указује у посту на „Фејсбуку“ вероватно Остинов брат, који је такође заменик шерифа.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс