Спорт

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Новакови спонзори донели одлуку

Све кроз шта је прошао Новак Ђоковић у последње две недеље и што је довело до депортације из Аустралије, оставиће великог трага на њега.

Изгубио је могућност да, макар за сада, обори рекорд по броју освојених гренд слем титула, потенцијално би могао и прво место на АТП листи, а самим тим и доста новца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, огласили су се одређени спонзори који су годинама уз најбољег тенисера света и одлучили су да у целој причи стану уз њега.

„Рајфајзен“ банка се огласила и недвосмислено дала подршку Новаку Ђоковићу.

„Одлука ‘Рајфајзен’ банке о сарадњи донета је много пре актуелног извештавања о Новаку Ђоковићу и његовом статусу вакцинације против ковида-19 или његовог учешћа на Аустралијан опену“, рекли су из банке.

Такође, и швајцарски произвођач сатова „Ибло“ (Хублот), наставиће сарадњу са Ђоковићем.

„Новак Ђоковић је своја личност. Не можемо коментарисати ниједну његову личну одлуку. Ибло ће наставити своје партнерство са светским тенисером број један“, поручили су из ове компаније.

Како је сазнао амерички „Форбс“, за сада је само „Лакост“ под знаком питања и који ће тек обавити разговоре са Ђоковићем.

Остали спонзори, за сада, нису се огласили, као што су: „Asics“, „Head“, „Lemmer“, „NetJets“, „Peugeot“ и „Ultimate software group“.

Извор: Србин.инфо