Србија

ЈЕЗИВО! Ово је био ЗНАК да се нешто десило: Матеј је сваке ноћи девојци Сањи писао ИСТУ СТВАР

Фото: Фејсбук принтскрин

Матеј Периш нестао је ноћ уочи Нове године, када је истрчао из клуба “Готик” у Бетон хали

Прошло је месец дана од нестанка Сплићанина Матеја Периша (27), а његова девојка Сања из Сплита у својој исповести почетком јануара открила је да у вези са несталим младићем није имала никаквих проблема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је открила да јој је у ноћи Матејевог нестанка било чудно што јој није послао поруку за лаку ноћ, као што је иначе увек радио.

– Никакви проблеми међу нама нису били – рекла је тада и објаснила да се са Матејем последњи пут чула 30. децембра, када јој је он послао видео око 21.30 сати.

– Мени се био угасио мобилни, а била сам на послу. Када сам око поноћи дошла кући, одговорила сам му на ту поруку и отишла сам да спавам. Пробудила сам се у седам ујутру и видим да ми није послао поруку за лаку ноћ када је дошао из града, што он увек ради. Видим нема ништа. Послала сам му поруку тада: “Је л’ све ок?”, одговора нема.

После сам му око два поподне опет послала поруку, опет ништа. Размишљам да не може да спава толико дуго, нема шансе. Онда сам се касније поподне чула с његовим пријатељима, који су ми рекли да је нестао, да му је јакна ту, да не знају ни они шта се десило. Они су били ван себе – причала је тада Сања, наглашавајући да је погађају приче о томе да је Матеј са друштвом конзумирао дрогу.

Подсетимо, Матеј Периш нестао је ноћ уочи Нове године, када је истрчао из клуба “Готик” у Бетон хали, па преко Карађорђеве и Травничке улице дошао до Сава променаде, где су га снимиле камере из једног ресторана како се приближио реци Сави. Последњи сигнал његовог телефона базна станица је забележила у реци.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Објектив.рс