Спорт

Ово је срамота! ИСПЛИВАО СКАНДАЛОЗАН СНИМАК СА ФИНАЛА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА: Сада је јасно као дан зашто је Медведев бесан!

Бура после финала се не стишава!

Рафаел Надал је направио епски преокрет и савладао Данила Медведева после готово пет и по сати игре (3:2) и тако стигао до своје 21. Гренд слем титуле у каријери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Меч је обележило скандалозно понашање публике на стадиону Род Лејвер, која је током меча чинила све да поремети руског аса. Рус је био огорчен након меча, због свега што се дешавало на трибинама.

На друштвеним мрежама се појавио снимак који јасно показује зашто Данил огорчен напустио Аустралију.

После сваке његове грешке чуле су се овације, константно су га ометали између првог и другог сервиса, прозивали су га, провоцирали… У једном моменту неко је гласно узвикнуо: „Врати се у Русију“.

Медведев је све то изузетно тешко поднео.

„Од сада ћу играти само за себе, моју породицу, за људе који верују у мене и наравно, за све Русе, јер сам осетио много подршке овде. Овако ћу то да вам саопштим. Ако се деси да се организује неки турнир на тврдој подлози у Москви, пре Ролан Гароса или Вимблдона, има да идем тамо чак и по цену да пропустим Вимблдон или Ролан Гарос, или неки други велики турнир. Овај дечак је престао да сања. Овај дечак ће играти само за себе“, поручио је разочарани Рус.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс