Спорт

ШОКИРАО СВЕ! Надала питали шта би се десило да је Новак учествовао на Аустралијан Опену, а он одговорио на овај начин!

Тони Надал, стриц и бивши тренер Рафаела Надала, коментарисао је за шпански радио дешавања на Аустралијан Опену

Надал је реако да није сигуран да ли био Рафа освојио Аустралијан Опен да је Новак учетвовао, али да о томе не би требало ни размишљати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Новак је велики играч, не знам шта би се десило да је играо… И не размишљам о томе. Ђоковић је заузео став да се не вакцинише и кренуо је за Аустралију, која је наметнула правила. Није играо, а Рафа је играо финале са Медведевом. Ако Рафа игра добро, има шансе и против Ђоковића – рекао је Надал за један шпански радио.

Рафа је титулу освојио упркос тешком периоду у којем пролазио кроз повреда, а пред Отворено првенство Аустралије добио је и корону.

– Рафаел је увек давао све од себе, одрастао је са идејом да је напредак увек могућ и да је главни изазов да се усавршаваш свакодневно. Као резултат тога долазе и титуле, као што је сада на Аустралијан опену – рекао је он.

Надал сада има 21 Гренд слем титулу, једну више од Ђоковића и Роџера Федерера, а шансу за повећање предности имаће на Ролан Гаросу.

– Када га је освојио Аустралијан опен 2009. године није успео Ролан Гарос. Надам се да ће ове године бити другачије. Видећемо после априла ко је фаворит. Сигурно је да ће у Париз отићи са самопоуздањем, да опет подигне трофеј – завршио је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс