Србија

ПРОГНОЗА! Пре подне сунчано, по подне наоблачење, киша и снег! Ево када нам стиже промена времена!

Временска прогноза за понедељак, 21. фебруар 2022.

Време у Србији

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији ујутру и пре подне на југу умерено облачно, у осталим крајевима претежно сунчано и топлије, а од средине дана наоблачење са кишом и пљусковима, на планинама са снегом.

Током ноћи снег се очекује понегде и у нижим пределима западне, централне и јужне Србије. Најнижа температура од 0 до 5, највиша дневна од 12 до 18 степени.

Ветар слаб и умерен јужних смерова, после подне и увече у скретању на северозападни, који ће у зони фронта бити појачан.

Време у Београду

У Београду ујутру и пре подне претежно сунчано и топлије, после подне наоблачење са кишом и пљусковима. Ветар слаб и умерен јужних смерова, после подне у скретању на северозападни.

Најнижа температура око 5, највиша дневна око 16 степени.

Време наредних дана

У Србији у уторак претежно облачно, местимично са кишом, на планинама са снегом уз повећање висине снежног покривача. Снег се ујутро и пре подне очекује понегде и у нижим пределима западне, централне и јужне Србије. После подне и увече постепено разведравање са севера. Дуваће умерен и јак северозападни ветар.

У среду пролазно наоблачење, повремено са краткотрајном кишом, на планинама са снегом.

У четвртак на северу и западу претежно сунчано, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно. Још ујутро и пре подне у планинским пределима провејавање слабог снега, а затим суво уз постепено разведравање.

У петак претежно сунчано и топлије, а за викенд хладније – у нижим пределима повремено краткотрајна киша и суснежица, а на планинама снег.

У понедељак променљиво облачно и суво.

 

 

 

 

 

 

Извор: rs.sputniknews.com