Србија

ПРОГНОЗА! Преко дана претежно сунчано, топло, увече нам стиже промена времена!

Временска прогноза за петак 11. фебруар.

Време у Србији

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији ујутру по котлинама и висоравнима јужне Србије местимично магла, током дана претежно сунчано и топло.

Касније после подне на крајњем северу, а увече и током ноћи и у осталим крајевима наоблачење са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом.

Ветар слаб и умерен, западни и југозападни, увече и у току ноћи у скретању на северозападни и у појачању. Најнижа температура од -4 до 4, највиша од 12 до 17 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Време у Београду

У Београду ујутро на ширем подручју града слаб мраз, а током дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб, западни и југозападни.

Најнижа температура од -2 до 4, највиша око 15 степени. Крајем дана наоблачење са слабом, краткотрајном кишом уз појачање и скретање ветра на северозападни.

Време наредних дана

У Србији за викенд хладније. У суботу облачно, још ујутро у брдско-планинским пределима јужне Србије понегде са слабим снегом, у Војводини разведравање.

У недељу умерено до потпуно облачно, на северу суво са сунчаним интервалима, у осталим крајевима местимично са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом, у кошавском подручју ветровито уз умерен и јак, а на југу Баната повремено и олујни југоисточни ветар.

Од понедељка до четвртка краја променљиво облачно, топлије и у већини дана углавном суво, само средином седмице понегде са слабом кишом.

 

 

 

 

 

 

Извор: rs.sputniknews.com