Свет

Ситуација је драматична! НАРЕДНИХ 48 САТИ ПРЕСУДНИ, Џонсон спрема акцију да СПРЕЧИ РАТ!

Борис Џонсон ће ове недеље предводити последњу дипломатску акцију да спречи рат у Украјини, а наредни сати су пресудни

Наредних 48 сати биће пресудни, Борис Џонсон ће кренути на турнеју по Европи док се свет припрема за непосредну руску инвазију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Обавештајни подаци сугеришу да трупе председника Русије планирају да пређу границу „у сваком тренутку“, вероватно већ у среду. Џонсон је синоћ упозорио да је криза у источној Европи у „критичном тренутку“ и да ће он и други савезници наредне сате и дане провести покушавајући да повуку Русију „назад са ивице“.

Британија је јуче обећала даљу економску подршку Украјини пошто је више од 130.000 руских војника стајало на њеним границама.

Секретар одбране Бен Волас присуствоваће ове недеље састанку са својим колегама из НАТО у Бриселу како би припремио одговор безбедносног савеза на сваки напад на украјински суверенитет.

Амерички обавештајци које је обавестио Пентагон наводно указују на детаљан план у којем ће Москва покренути ракетне и бомбашке напада ове среде, након чега ће уследити потпуна копнена инвазија.

Председник Украјине Зеленски захтевао је да види доказе о таквом плану, и захтевао је од Америке информације!

– Ако ви, или било ко други, имате додатне информације у вези са стопостотном руском инвазијом која почиње 16. фебруара, молимо вас да нам проследите ту информацију – захтевао је Зеленски.

Зеленски је јуче опширно разговарао са америчким председником Бајденом, који му је обећао да ће Вашингтон одговорити брзо и одлучно на сваку даљу агресију Москве.

После једночасовног позива, Кијев је тражио боље оружје и више новца од Запада како би одбио претњу Кремља.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Daily mail