Србија

ТРАГЕДИЈА! КАМИОНЏИЈА ИЗ СРБИЈЕ ПРЕМИНУО ТОКОМ ПЉАЧКЕ ВОЗИЛА: Напрскали су кабину док је Дуле спавао

Возач камиона из Србије, Душан Стевић, преминуо је током покушаја пљачке његовог возила у Румунији.

Вест о смрти мушкарца из Јагодине, поделиле су његове колеге у оквиру Фејсбук групе „Друг са друма – опен гроуп“. Како се наводи, до смрти је дошло када је организована група лопова покушала да провали у његов камион док је спавао у њему. Том приликом наводно су користили гас, који је нажалост изазвао застој срца код Душана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Драге колеге, напустио нас је још један наш колега из Јагодине. Према информацијама које сам добио, колега је живот изгубио у Румунији. Проклети „ОТИМАЧИ/ЛОПОВИ“ напрскали су кабину док је Дуле спавао и њему је срце стало.“ , започео је пост један од чланова групе.

У даљем току обраћања, он је скренуо колегама пажњу на чињеницу да је Душан бринуо о супрузи Јовани, као и о двоје малолетне деце, којима је сада потребна свака врста помоћи.

„Иза себе оставио је супругу и малолетног синчића Александра и ћеркицу Ленку. Док је Дуле био жив бринуо је о њима, а сада ако ми не помогнемо заиста нема ко. Замолио бих све колеге да помогну финансијски колико могу супрузи покојног колеге Дулета“, написао је он на крају обраћањ унутар групе.

У коментарима који су наступили испод објаве, колеге су се дирљивим речима опраштале од Душана.

„Лака му црна земља, срећни путеви небески, а породици најискреније саучешће“, „Дуле је био одличан и као човек и као колега. Саучешће породици“, „Надам се да ће бити одзива за помоћ овој породици од чланова ове групе, директан рачун вам је остављен, а што се тиче чланова ДсД, унутар мале групе, сигурно нећемо окренути главу.“, само су неки од коментара који су се низали.

За сада није познато када је дошло до смрти Душана Стевића, као ни да ли су починиоци приведени лицу правде.

Извор: Блиц